به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سرتیپ دوم توپخانه ستاد لشگر ثامن الائمه(ع) ابوالقاسم جاودانی عرفانی عصر امروز در مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام در مسجد گوهرشاد حرم رضوی افزود: شهید صیاد شیرازی با حضور گسترده خود و تعداد قابل ملاحظه ایی از همرزمانش در مناطق آشوب زده کردستان در مقابله با مزدوران خارجی حماسه ها آفریدند.
وی ادامه داد: همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب فرموده اند کوههای سر به فلک کشیده کردستان و گردنه های آن شاهد فداکاریها، رشادتها و شجاعتهای سردار رشید اسلام شهید صیاد شیرازی بوده است.
جاودانی عرفنی در خصوص آشنایی خود با سردار رشید اسلام اظهار داشت: از سال 53 با شهید صیاد شیرازی زمانی که در مرکز توپخانه اصفهان و دانشکده توپخانه این شهید و الامقام تدریس می کرد با ایشان آشنا شدم.
وی تصریح کرد: شهید صیاد شیرازی افسری جوان و مومن بود که به تازگی از دوره های تخصصی نقشه برداری و هواسنجی به کشور بازگشته بود و در هیئت نقشه برداری به تدریس مشغول بود.
همرزم صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: این آشنایی به الفت و انسی روز افزون تبدیل شد به طوری که در تظاهرات شکوهمند مردمی در قبل از پیروزی انقلاب، ارتباطات گسترده تر و صمیمی تری بین نظامینان مومن در سراسر ارتش به وسیله صیاد شیرازی برقرار شد و این شهید بزرگوار با پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسئولیت هماهنگی و سازمان دهی نیروهای ارتشی را در کلیه لشگرها بر عهده گرفت.
سرتیپ دوم توپخانه ستاد جاودانی اذعان داشت: در تاریخ نوزدهم مهر 1360 پس از سقوط هواپیمای C130 ارتش جمهوری اسلامی که حامل فرماندهان عالی رتبه ارتش و سپاه بود شهید صیاد شیرازی با فرمان امام راحل(ع) فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد.
وی افزود: این انتصاب همزمان با شروع دومین سال جنگ تحمیلی بود و بعد از پیروزی عملیات غرور آفرین ثامن الائمه(ع) فرماندهی نیروی زمینی با هماهنگی کامل سپاه پاسداران و نیروهای جان بر کف بسیجی تدابیری جهت تلفیق نیرو را در دستور کار قرار دادند.
همرزم شهید صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: این تدابیر باعث شد عملیاتهای بزرگی همچون طریق القدس، فتح المبین، ثامن الائمه(ع) و دهها عملیات کوچک و بزرگ انجام شود.
این سرتیپ بازنشسته ارتش ادامه داد: در نهایت در عملیات بزرگ بیت المقدس که در سوم خرداد 61 انجام گرفت خونین شهر آزاد و به خرمشهر تبدیل شد.
جاودانی بیان داشت: در این عملیات حدود پنج لشگر بعثی بین 30 تا 100 درصد منهدم و کمر ارتش بعثی شکسته شد و در نهایت این نیروها برای فرار از تهاجم نیروهای اسلام فرار به سوی مرزهای بین المللی را آغاز کردند.
وی در خصوص محبوبیت صیاد شیرازی در بین نیروهای بسیجی گفت: زمانی که من فرمانده قرارگاه غرب بودم عملیاتی در شرف انجام بود که برای هماهنگی بین نیروهای ارتش و سپاه از قرارگاه با یک فروند هلیکوپتر در معیت فرماندهان ارتش و سپاه از منطقه گیلان غرب به قرارگاه 27 حضرت رسول(ص) پرواز کردیم.
همرزمام شهید صیاد شیرازی با بیان اینکه برادران بسیجی در هنگام فرود این هلیکوپتر از حضور فرماندهان ارتش و سپاه اطلاع کسب کرده بودند، افزود: این بسیجیان با شعار صل علی محمد یار امام خوش آمد شهید صیاد شیرازی را به دوش گرفتند و تا ساعاتی در محضر او به گفتگو نشستند که رابطه صیاد با بسیجیان همچون مرید و مراد بود.
شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی در روز شنبه 21 فروردین ماه سال 78 در ورودی در منزلش به دست جباران و مزدوران به فیض شهادت نائل آمد.
نظر شما